Om os

Jamie er en bordercollie fra 2016, han er et fjollehoved og han elsker løbe næsten lige så meget som at lege trækkeleg. Jamies største force er faktisk, at han vil tage alt i munden og kan lege med alt. Jamies primære job, udover det sædvanlige hundearbejde, er at gennemteste nye legetøjsmodeller, inden de får lov at gå i produktion. Jamies absolutte favorit er Miss Lemon med bison, hvis Jamie får lusket sig til at stjæle fra træningstasken, så det altid noget med bison.

Jeg er Anne og fra 1980. Stor hundetræningsentusiast og frivillig instruktør i DKK. Når jeg ikke leger med hunde, så er jeg kirkegårdsgraver udenfor Tølløse på Midtsjælland.   

Det lå ikke ligefrem i kortene, at jeg skulle starte som legetøjsmager, men sådan blev det. Jeg har trænet hund siden 2008 og har henad vejen haft forskellige udfordringer omkring belønningslegetøj. Lige fra min egen komfort ved at holde i legetøjet, passende størrelses muligheder til hunden især ved de små racer og til at legetøjet faktisk har en rimelig holdbarhed.

Til sidst endte jeg med at kontakte en velrenommeret producent af belønningslegetøj, men de var ikke interesseret i mine ideer til deres produktudvikling – så jeg måtte selv i gang, hvis jeg ville have mit drømmelegetøj.

Sådan blev Jamie’s Toys til, og nu har jeg fornøjelsen af at lave belønningslegetøj, som passer til hundens og førerens behov og ønsker i en lækker kvalitet, samtidigt med det holder uanset om det skal bruges af chihuahua eller en rottweiler.

Anne Gisselø
Legetøjsmager
e-mail: info@jamiestoys.dk

Jamie Bordercollie
Kvalitetstester og Fjollehoved.