Vilkår og betingelser

Betaling
Jamie’s Toys modtager betaling via MobilePay, Visa, Visa Electron Mastercard og Maestro – Alle legetøjsprodukter syes på bestilling, og påbegyndes tidligst efter modtagelse af betalingen.

Alle beløb er i danske kroner og inklusiv moms.

Levering
Alle legetøjsprodukter syes på bestilling, og der skal derfor påregnes en ventetid på ca. 14 dage, før legetøjet er klar til levering.

Alle bestillinger sendes, så snart de er klar. Jamie’s Toys sender med DAO og GLS, hvor forventet levering er 2-5 hverdage. Det sker at en ønsket pakkeshop ikke er tilgængelig, når der bestilles levering. I de tilfælde benyttes nærmest alternativ pakkeshop i luftlinie. Der kan afhentes hos Jamie’s Toys, Kløvervej 5, 4296 Nyrup efter aftale.

Såfremt bestillingen ikke bliver afhentet i pakkeshoppen inden for fragtfirmaets afhentningsperiode, så koster det dobbelt fragtomkostninger, for at få tilsendt bestillingen igen, da Jamie’s Toys bliver faktureret for returleveringen.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader opstået ved forkert brug eller håndtering af legetøjet.

Ved reklamation skal Jamie’s Toys kontaktes på forhånd på e-mail info@jamiestoys.dk

Reklamationer sendes efter aftale til:
Jamie’s Toys
Att.: Anne Gisselø
Kløvervej 5
4296 Nyrup

Jamie’s Toys vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Og der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Alle produkter der er specialfremstillet ud fra kundens ønsker er derfor ingen fortrydelsesret på. De resterende varer er der 14 dages fortrydelsesret på fra leveringsdatoen. Send info på mail info@jamiestoys.dk om at varen returneres og der gøres brug af fortrydelsesretten, sørg for den er i samme stand og mængde som den blev modtaget, ellers vil der ske en vurdering af værdiforringelsen. Omkostningerne til fragt afholdes af kunden.