Vilkår og betingelser

Betaling
Jamie’s Toys modtager betaling via MobilePay, Visa, Visa Electron Mastercard og Maestro – Alle legetøjsprodukter syes på bestilling, og påbegyndes tidligst efter modtagelse af betalingen.

Alle beløb er i danske kroner og inklusiv moms.

Legetøj og træningsudstyr
Alt legetøj og træningsudstyr bliver syet efter kundens ønsker i bestillingen, dette tager tid og der skal derfor altid forventes ca. 14 dage før at varerne er klar til afhentning eller afsendelse.

Afhentning – kun efter aftale
Bestillingerne kan afhentes efter aftale hos Jamie’s Toys på Kløvervej 5, 4296 Nyrup. Skriv en e-mail på info@jamiestoys.dk for at aftale dag og tidpunkt for afhentning – dette kan dog tidligst gøres efter bestillingen er meldt klar på e-mail.

Levering
Alle bestillinger sendes, så snart de er klar. Jamie’s Toys sender med DAO og GLS, hvor forventet levering er 2-5 hverdage. Vær OBS at fragtfirmaet sender først besked, når pakken er leveret på adressen eller til pakkeshop.

Det sker at en ønsket pakkeshop ikke er tilgængelig, når der bestilles levering. I de tilfælde benyttes nærmeste alternative pakkeshop i luftlinje. Såfremt bestillingen ikke bliver afhentet i pakkeshoppen inden for fragtfirmaets afhentningsperiode, så koster det dobbelt fragtomkostninger, for at få tilsendt bestillingen igen, da Jamie’s Toys bliver faktureret for returleveringen.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader opstået ved forkert brug eller håndtering af legetøjet.

Ved reklamation skal Jamie’s Toys kontaktes på forhånd på e-mail info@jamiestoys.dk

Reklamationer sendes efter aftale til:
Jamie’s Toys
Att.: Anne Gisselø
Kløvervej 5
4296 Nyrup

Jamie’s Toys vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Og der modtages ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Alt legetøj og træningsudstyr er specialfremstillet ud fra kundens ønsker er derfor ingen fortrydelsesret på. De resterende varer er der 14 dages fortrydelsesret på fra leveringsdatoen. Send info på mail info@jamiestoys.dk om at varen returneres og der gøres brug af fortrydelsesretten, sørg for den er i samme stand og mængde som den blev modtaget, ellers vil der ske en vurdering af værdiforringelsen. Omkostningerne til fragt afholdes af kunden.