Vitus Hoppedyr

(2 kundeanmeldelser)

DKK244.00

Belønning i STOR størrelse

Legetøjet har stort bidestykke og god længde op til håndtaget, så hænderne er i sikker afstand af tandsættet. Det komfortable håndtag med fleece og den kraftige elastik, giver perfekte muligheder for at give den fuld gas i den aktive belønningsleg.

OBS – Vitus Hoppedyr leveres som standard med en Chuckit! Max Glow i størrelse small. Hvis du ønsker en anden bold, skal du vælge muligheden “Tilkøb anden bold”, og så købe den ønskede bold i boldsektionen.

Båndfarve

Bidestykke

Tilkøb anden bold

Hvis du ønsker en anden bold end Chuckit! Glow Small, så tilføj den specifikke bold i din kurv under kategorien >> Tilkøb bolde

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Varenummer (SKU): 586 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vitus: præcis som du vil have den

Legetøjet bliver syet efter dine ønsker om båndfarve og materiale til bidestykket. Er det pelsen der er det primære, så kan du vælge mellem bison og lam. Hvis pels er for meget af det gode eller bare slet ikke godt nok, så er moppe et super alternativ, blødt og lækkert stof med tekstur som mange hunde elsker. Vitus Hoppedyr findes osse i mindre modeller – Lille Vitus og Bette Vitus.

OBS – Vitus Hoppedyr leveres som standard med en Chuckit! Max Glow i størrelse small. Hvis du ønsker en anden bold, skal du vælge muligheden “Tilkøb anden bold”, og så købe den ønskede bold i boldsektionen.

Hoppedyr i god størrelse

  • Samlet længde på ca 55 cm.
  • Båndbredden er 25 mm.
  • Bidestykket er ca 15 cm langt.
  • Fleeceforet håndtag.

Jamie’s Toys er belønningslegetøj lavet til aktiv leg mellem hund og ejer. Hvis hunden får mulighed for at gnave i legetøjet vil det gå i stykker. Sørg for at fjerne legetøjet, når I er færdige og kontroller legetøjet regelmæssigt for skader og slitage.

2 anmeldelser af Vitus Hoppedyr

  1. Helle Jørgensen

    Testet af hverdagen med en hvid schweizisk hyrdehund på 46 kg. Super holdbart legetøj, som også er pænt 🙂

  2. Heidi Jørgensen

    Liva elsker Vitus hoppedyr med bisonskind og bold med knas. Til jagt- og agilitytræning med labrador med fart på, hun nyder en god trækkeleg og pels. Super kvalitet.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.