Saga Mus

DKK209.00

Hurtigt og effektiv belønning

Saga Musens størrelse gør den virkelig nem at tage frem og belønne hurtigt, uanset om det er fra ryglommen i træningsvesten eller baglommen i cowboybukserne. Fleecehåndtaget er lækkert og blødt at holde på og legetøjet har en fin vægt der gør den nem at kaste med.

OBS – Saga Musen leveres som standard med en Chuckit! Max Glow i størrelse small. Hvis du ønsker en anden bold, skal du vælge muligheden “Tilkøb anden bold”, og så købe den ønskede bold i boldsektionen.

Båndfarve

Bidestykke

Tilkøb anden bold

Hvis du ønsker en anden bold end Chuckit! Glow Small, så tilføj den specifikke bold i din kurv under kategorien >> Tilkøb bolde

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Varenummer (SKU): 451 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Saga Musen bliver lige som du vil have den

Legetøjet bliver syet efter dine ønsker om båndfarve og materiale til bidestykket. Er det pelsen der er det primære, så kan du vælge mellem bison og lam. Hvis pels er for meget af det gode eller bare slet ikke godt nok, så er moppe et super alternativ, blødt og lækkert stof med tekstur som mange hunde elsker.

OBS – Saga Musen leveres som standard med en Chuckit! Max Glow i størrelse small. Hvis du ønsker en anden bold, skal du vælge muligheden “Tilkøb anden bold”, og så købe den ønskede bold i boldsektionen.

Dejligt blødt håndtag

  • Samlet længde på ca. 34 cm.
  • Båndbredden er 25 mm.
  • Bidestykket er ca 12 cm langt.
  • Fleeceforet håndtag.

Jamie’s Toys er belønningslegetøj lavet til aktiv leg mellem hund og ejer. Hvis hunden får mulighed for at gnave i legetøjet vil det gå i stykker. Sørg for at fjerne legetøjet, når I er færdige og kontroller legetøjet regelmæssigt for skader og slitage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Saga Mus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.