Muuh McGee

DKK194.00

Koduftende belønning

Patgummi bruges i malkemaskiner. Bagefter har det en meget holdbar duft af ko og malkerum og den duft er for rigtig mange hunde noget af det bedste i verden – det kombineret med at selve patgummiet er blødt og eftergivende at bide i, så bliver det for mange en fantastisk belønning. – og for at give den en ekstra tand så er der bidestykke hvor du selv vælger om det skal være bison, lam eller moppestof. Håndtaget er polstret med fleece og en kraftig bungee elastik til de hårde ryk.

Båndfarve

Bidestykke

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Varenummer (SKU): 855 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lavet lige efter jeres ønsker

Legetøjet bliver syet efter jeres ønsker om båndfarve og materiale til bidestykket. Er det pelsen der er det primære, så kan du vælge mellem bison og lam. Hvis pels er for meget af det gode eller bare slet ikke godt nok, så er moppe et super alternativ, blødt og lækkert stof med tekstur som mange hunde elsker.

Lækker og masser af duft

  • Samlet længde på ca 62 cm.
  • Båndbredden er 25 mm.
  • Patgummiet dufter af ko og malkerum.
  • Kraftig elastik.
  • Fleecepolstret håndtag

Jamie’s Toys er belønningslegetøj lavet til aktiv leg mellem hund og ejer. Hvis hunden får mulighed for at gnave i legetøjet vil det gå i stykker. Sørg for at fjerne legetøjet, når I er færdige og kontroller legetøjet regelmæssigt for skader og slitage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Muuh McGee”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.