Molly Muuh

(1 kundeanmeldelse)

DKK209.00

Allrounderen

Her er den fulde pakke bold, den brede del af patgummiet, et godt bidestykke og det solide elastik håndtag, og stadig er den nem at trække fra ryglommen på træningsvesten.

Patgummi bruges i malkemaskiner. Bagefter har det en meget holdbar duft af ko og malkerum og den duft er for rigtig mange hunde noget af det bedste i verden – det kombineret med at selve patgummiet er blødt og eftergivende at bide i, så bliver det for mange en fantastisk belønning.

OBS – Molly Muuh leveres som standard med en Chuckit! Max Glow i størrelse small. Hvis du ønsker en anden bold, skal du vælge muligheden “Tilkøb anden bold”, og så købe den ønskede bold i boldsektionen.

Båndfarve

Bidestykke

Tilkøb anden bold

Hvis du ønsker en anden bold end Chuckit! Glow Small, så tilføj den specifikke bold i din kurv under kategorien >> Tilkøb bolde

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Varenummer (SKU): 817 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Fremstillet til din hund og dig lige som I vil have det

Legetøjet bliver syet efter jeres ønsker om båndfarve, materiale til bidestykket og bold. Er det pelsen der er det primære, så kan du vælge mellem bison og lam. Hvis pels er for meget af det gode eller bare slet ikke godt nok, så er moppe et super alternativ, blødt og lækkert stof med tekstur som mange hunde elsker.

OBS – Molly Muuh leveres som standard med en Chuckit! Max Glow i størrelse small. Hvis du ønsker en anden bold, skal du vælge muligheden “Tilkøb anden bold”, og så købe den ønskede bold i boldsektionen.

Duftende med lækkert håndtag.

  • Samlet længde på ca 38 cm.
  • Båndbredden er 25 mm.
  • Patgummiet dufter af ko og malkerum.
  • Kraftig elastik.
  • Solidt elastik håndtag

Jamie’s Toys er belønningslegetøj lavet til aktiv leg mellem hund og ejer. Hvis hunden får mulighed for at gnave i legetøjet vil det gå i stykker. Sørg for at fjerne legetøjet, når I er færdige og kontroller legetøjet regelmæssigt for skader og slitage.

1 anmeldelse af Molly Muuh

  1. Mia Rasmussen

    Alt det bedste samlet i ét stykke legetøj!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.