Miss Amy

DKK154.00DKK179.00

Super kastebelønning

Miss Amy er fantastisk at kaste med – også gerne langt. Elastikhåndtaget er nemt at få ordenligt fat nede i ryglommen på træningsvesten, så det er hurtigt at kaste eller du med det samme er klar til trækkeleg. Elastikken er kraftig og holder til de meget hårde ryk og skåner både nakken på hunden og dine skuldre, og selvom elastikken er inde i håndtaget, så er håndtaget stadig rart at holde på.

OBS – Miss Amy leveres som standard med en Chuckit! Max Glow i størrelse small. Hvis du ønsker en anden bold, skal du vælge muligheden “Tilkøb anden bold”, og så købe den ønskede bold i boldsektionen.

Ryd
Varenummer (SKU): 510 Kategorier: ,

Beskrivelse

Specialsyet lige til din hund og dig

Legetøjet bliver syet efter dine ønsker om båndfarve og materiale til bidestykket. Er det pelsen der er det primære, så kan du vælge mellem bison og lam. Hvis pels er for meget af det gode eller bare slet ikke godt nok, så er moppe et super alternativ, blødt og lækkert stof med tekstur som mange hunde elsker.

OBS – Miss Amy leveres som standard med en en Chuckit! Max Glow i størrelse small. Hvis du ønsker en anden bold, skal du vælge muligheden “Tilkøb anden bold”, og så købe den ønskede bold i boldsektionen.

Lækkert elastik håndtag

  • Samlet længde på ca 37 cm.
  • Båndbredden er 25 mm.
  • Bidestykket er ca 12 cm langt.
  • Stort elastik håndtag.

Jamie’s Toys er belønningslegetøj lavet til aktiv leg mellem hund og ejer. Hvis hunden får mulighed for at gnave i legetøjet vil det gå i stykker. Sørg for at fjerne legetøjet, når I er færdige og kontroller legetøjet regelmæssigt for skader og slitage.

Yderligere information

Farve

, , , , , , ,

Bidestykke

, ,

Bold

Standard bold, Tilkøb anden bold

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Miss Amy”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *