Magic Muuh

DKK174.00

Allrounderen i lille størrelse

Patgummi, pels, bold og trækkeleg, er der mere en lille hund ønske sig. Her er alle de fede ting ved det gode legetøj, men i en tilpasset størrelse så det fungerer til små hunde og små hundehvalpe. Legetøjet har bold, et mindre stykke patgummi, et smalt bidestykke og et elastikhåndtag med blød elastik.

Patgummi bruges i malkemaskiner. Bagefter har det en meget holdbar duft af ko og malkerum og den duft er for rigtig mange hunde noget af det bedste i verden – det kombineret med at selve patgummiet er blødt og eftergivende at bide i, så bliver det for mange en fantastisk belønning.

OBS – Magic Muuh leveres som standard med en Chuckit! Max Glow i størrelse small. Hvis du ønsker en anden bold, skal du vælge muligheden “Tilkøb anden bold”, og så købe den ønskede bold i boldsektionen.

Båndfarve

Bidestykke

Tilkøb anden bold

Hvis du ønsker en anden bold end Chuckit! Glow Small, så tilføj den specifikke bold i din kurv under kategorien >> Tilkøb bolde

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Varenummer (SKU): 875 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Syet lige til din lille hund

Legetøjet bliver syet efter dine og din hunds ønsker om båndfarve, bold og materiale til bidestykket. Er det pelsen der er det primære, så kan du vælge mellem bison og lam. Hvis pels er for meget af det gode eller bare slet ikke godt nok, så er moppe et super alternativ, blødt og lækkert stof med tekstur som mange hunde elsker.

OBS – Magic Muuh leveres som standard med en Chuckit! Max Glow i størrelse small. Hvis du ønsker en anden bold, skal du vælge muligheden “Tilkøb anden bold”, og så købe den ønskede bold i boldsektionen.

Lille & fiks

  • Samlet længde på ca. 33 cm.
  • Båndbredden er 15 mm.
  • Patgummiet dufter af ko og malkerum.
  • Blød elastik.
  • Lækkert fleecepolstret håndtag.

Jamie’s Toys er belønningslegetøj lavet til aktiv leg mellem hund og ejer. Hvis hunden får mulighed for at gnave i legetøjet vil det gå i stykker. Sørg for at fjerne legetøjet, når I er færdige og kontroller legetøjet regelmæssigt for skader og slitage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Magic Muuh”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.