Lucy Muuh

(1 kundeanmeldelse)

DKK184.00

Ko & bid

Patgummi bruges i malkemaskiner. Bagefter har det en meget holdbar duft af ko og malkerum og den duft er for rigtig mange hunde noget af det bedste i verden – det kombineret med at selve patgummiet er blødt og eftergivende at bide i, så bliver det for mange en fantastisk belønning. – og for at give den en ekstra tand så er der bidestykke hvor du selv vælge om det skal være bison, lam eller moppestof. Håndtaget er et rent elastikhåndtag med kraftig bungee elastik til de hårde ryk.

Båndfarve

Bidestykke

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Varenummer (SKU): 797 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Fremstillet til din hund og dig

Legetøjet bliver syet efter dine ønsker om båndfarve og materiale til bidestykket. Er det pelsen der er det primære, så kan du vælge mellem bison og lam. Hvis pels er for meget af det gode eller bare slet ikke godt nok, så er moppe et super alternativ, blødt og lækkert stof med tekstur som mange hunde elsker.

Duftende med lækkert håndtag.

  • Samlet længde på ca 46 cm.
  • Båndbredden er 25 mm.
  • Patgummiet dufter af ko og malkerum.
  • Kraftig elastik.
  • Solidt elastikhåndtag

Jamie’s Toys er belønningslegetøj lavet til aktiv leg mellem hund og ejer. Hvis hunden får mulighed for at gnave i legetøjet vil det gå i stykker. Sørg for at fjerne legetøjet, når I er færdige og kontroller legetøjet regelmæssigt for skader og slitage.

1 anmeldelse af Lucy Muuh

  1. Lea Nor

    Min border collie Lucy elsker naturligvis Lucy Muuh. Det er et virkeligt lækkert legetøj som holder til en heftig trækkeleg og rusketur.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.