Lille Lemon

DKK214.00

Lille, lækker OG ergonomisk

Lille Lemon er en lille Miss Lemon, samme gode egenskaber og muligheder bare i handy lille størrelse, som virker super fint til hunde og hvalpe i små størrelser. To håndtag med blød elastik, så der kan blive et til hver. Samtidigt giver de to håndtag mulighed for at lave et godt og kontrollerbart træk uden skæve vrid hos hunden og dine skuldre bliver stadig skånet mod ryk. Legetøjet er nemt at kaste med og lige til at folde sammen og putte i lommen.

Båndfarve

Bidestykke

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Varenummer (SKU): 429 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lavet lige efter dine ønsker

Legetøjet bliver syet efter dine ønsker om båndfarve og materiale til bidestykket. Er det pelsen der er det primære, så kan du vælge mellem bison og lam. Hvis pels er for meget af det gode eller bare slet ikke godt nok, så er moppe et super alternativ, blødt og lækkert stof med tekstur som mange hunde elsker at bide i.

2 håndtag til dig eller 1 til jer hver

  • Samlet længde på ca 38 cm.
  • Båndbredden er 15 mm.
  • Bidestykket er ca 15 cm langt.
  • 2 bløde elastiske håndtag.

Jamie’s Toys er belønningslegetøj lavet til aktiv leg mellem hund og ejer. Hvis hunden får mulighed for at gnave i legetøjet vil det gå i stykker. Sørg for at fjerne legetøjet, når I er færdige og kontroller legetøjet regelmæssigt for skader og slitage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lille Lemon”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.