Lille Joey

DKK184.00

Det største, lækreste og vildeste belønningslegetøj til den lille hundemund

Lille Joey er med sit 25 cm lange bidestykke en stor mundfuld, men har du en lille hund der går all-in så skal der stadig et ordenligt bidestykke til, det skal bare også passe til en lille hund – og det gør lille Joey’en! Det smalle bidestykke og bånd holder størrelsen og vægten nede, så det passer til den lille hund eller hvalp. Den gode komfort er også med, det lækre fleece i håndtaget og den bløde elastik, der tager ryk og giver lidt modstand i trækket.

 

Båndfarve

Bidestykke

Tilføj bold

Hvis du ønsker en anden bold end Chuckit! Glow Small, så tilføj den specifikke bold i din kurv under kategorien >> Tilkøb bolde

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Varenummer (SKU): 176 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lige så den passer til dig og din hund

Legetøjet bliver syet lige efter dine ønsker om båndfarve og materiale til bidestykket. Skal det være det tykke og meget holdbare bisonskind, det bløde og fyldige lammepels eller moppestof som bare er lækkert og blødt at bide i.

Mega meget legetøj til lille hund

  • Samlet længde på ca. 55 cm.
  • Båndbredden er 15 mm.
  • Bidestykket er ca 25 cm langt.
  • blød elastik og fleeceforet håndtag.

 

Jamie’s Toys er belønningslegetøj lavet til aktiv leg mellem hund og ejer. Hvis hunden får mulighed for at gnave i legetøjet vil det gå i stykker. Sørg for at fjerne legetøjet, når I er færdige og kontroller legetøjet regelmæssigt for skader og slitage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lille Joey”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.