Joey Vildbasse

(1 kundeanmeldelse)

DKK439.00

Det største, lækreste og vildeste belønningslegetøj

Joey Vildbasse er med sit 40 cm lange bidestykke klart det største stykke legetøj, men den er også vores mest populære legetøjsmodel. Har du en hund der går all-in, så er Vildbassen et klart must. Det store bidestykke giver tandsættet frit spil uden at du skal bekymre dig om det kommer for tæt på dine hænder. Elastikken og fleecehåndtaget giver den dejlige og behagelige komfort ved at udjævne de hårde ryk i legetøjet og ved at være rar at holde i hånden.

Båndfarve

Bidestykke

Tilføj bold

Hvis du ønsker en anden bold end Chuckit! Glow Small, så tilføj den specifikke bold i din kurv under kategorien >> Tilkøb bolde

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Varenummer (SKU): 153 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vildbassen lige som du vil have den

Legetøjet bliver syet lige efter dine ønsker om båndfarve og materiale til bidestykket. Skal det være det tykke og meget holdbare bisonskind, det bløde og fyldige lammepels eller moppestof som bare er lækkert og blødt at bide i.

Mega meget legetøj

  • Samlet længde på ca 70 cm.
  • Båndbredden er 25 mm.
  • Bidestykket er ca 40 cm langt.
  • Kraftig elastik og fleeceforet håndtag.

 

Jamie’s Toys er belønningslegetøj lavet til aktiv leg mellem hund og ejer. Hvis hunden får mulighed for at gnave i legetøjet vil det gå i stykker. Sørg for at fjerne legetøjet, når I er færdige og kontroller legetøjet regelmæssigt for skader og slitage.

Yderligere information

Bidestykke

, ,

1 anmeldelse af Joey Vildbasse

  1. Marieanne Larsen

    Det lækreste ruske legetøj 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.