Freddy Muuh

DKK184.00

Lille pels og stor duft i samme belønning

Patgummi bruges i malkemaskiner. Bagefter har det en meget holdbar duft af ko og malkerum og den duft er for rigtig mange hunde noget af det bedste i verden – det kombineret med at selve patgummiet er blødt og eftergivende at bide i, så bliver det for mange en fantastisk belønning, og for at have alle dækket ind er der også et lille stykke pels. Til dig er der det lækre polstrende håndtag og den kraftige elastik til at skåne skuldre og led for hårde ryk.

OBS – Freddy Muuh leveres som standard med en Chuckit! Max Glow i størrelse small. Hvis du ønsker en anden bold, skal du vælge muligheden “Tilkøb anden bold”, og så købe den ønskede bold i boldsektionen.

Båndfarve

Bidestykke

Tilkøb anden bold

Hvis du ønsker en anden bold end Chuckit! Glow Small, så tilføj den specifikke bold i din kurv under kategorien >> Tilkøb bolde

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Varenummer (SKU): 762 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lavet særligt til dig

Legetøjet bliver lavet efter dine ønsker om båndfarve, bold og bidestykke. Er det pelsen der er det primære, så kan du vælge mellem bison og lam.

OBS – Freddy Muuh leveres som standard med en Chuckit! Max Glow i størrelse small. Hvis du ønsker en anden bold, skal du vælge muligheden “Tilkøb anden bold”, og så købe den ønskede bold i boldsektionen.

Lækkert håndtag

  • Samlet længde på ca. 58 cm.
  • Båndbredden er 25 mm.
  • Patgummiet dufter af ko og malkerum.
  • Kraftig elastik.
  • Blødt fleecepolstret håndtag

Jamie’s Toys er belønningslegetøj lavet til aktiv leg mellem hund og ejer. Hvis hunden får mulighed for at gnave i legetøjet vil det gå i stykker. Sørg for at fjerne legetøjet, når I er færdige og kontroller legetøjet regelmæssigt for skader og slitage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Freddy Muuh”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.