Effie Muuh

(2 kundeanmeldelser)

DKK139.00

Lækker duftende belønning

Patgummi bruges i malkemaskiner. Bagefter har det en meget holdbar duft af ko og malkerum og den duft er for rigtig mange hunde noget af det bedste i verden – det kombineret med at selve patgummiet er blødt og eftergivende at bide i, så bliver det for mange en fantastisk belønning. I din ende får du et langt og kraftigt elastikstykke som tager de værste ryk i kroppen, med en dejligt blødt håndtag der er behageligt at holde i.

Båndfarve

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Varenummer (SKU): 789 Kategori:

Beskrivelse

Syet lige til din hund og dig

Effien syes helt efter dit farveønske. Så den bliver lige som du vil have den.

Duftende med lækkert håndtag.

 • Samlet længde på ca 48 cm.
 • Båndbredden er 25 mm.
 • Patgummiet dufter af ko og malkerum.
 • Kraftig elastik.
 • Blødt fleecepolstret håndtag

Jamie’s Toys er belønningslegetøj lavet til aktiv leg mellem hund og ejer. Hvis hunden får mulighed for at gnave i legetøjet vil det gå i stykker. Sørg for at fjerne legetøjet, når I er færdige og kontroller legetøjet regelmæssigt for skader og slitage.

2 anmeldelser af Effie Muuh

 1. Majbritt Schunck

  Har dette beløningslegetøj til brugsracen malinois. De er kendte for hurtigt at ødelægge, men dette legetøj holder fint til virkelig voldsom kampleg, nemt at have skjult i ryglommen og hurtigt at trække.

  Det er en fest.

 2. Lea Nor

  Min border collie Effie elsker legetøjet. Patgummi er et hit. Legetøjet er både super til trækkeleg og du kan også nemt kaste det pga tyngden.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.