Drillesnor

DKK279.00

Trækkeleg på tryg afstand

Drillesnoren er stort bidestykke med et langt fleeceforet håndtag, det giver nogle særlige muligheder for hunde, som er nye til trækkeleg eller bare ikke helt trygge ved at lege trækkeleg på så tæt hold. Den lange snor giver fri bevægelse for hunden omkring føreren, og føreren behøver ikke at sidde eller bukke sig ned. Og så har vi slet ikke nævnt den super fristende jagt på jorden endnu.

Båndfarve

Bidestykke

Tilføj bold

Hvis du ønsker en anden bold end Chuckit! Glow Small, så tilføj den specifikke bold i din kurv under kategorien >> Tilkøb bolde

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Varenummer (SKU): 197 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Drillesnoren bliver lavet lige så den passer til jer.

Legetøjet bliver syet efter dine ønsker om båndfarve og materiale til bidestykket. Er det pelsen der er det primære, så kan du vælge mellem bison og lam. Hvis pels er for meget af det gode eller bare slet ikke godt nok, så er moppe et super alternativ, blødt og lækkert stof med tekstur som mange hunde elsker.

Der er mulighed for at vælge at få tilføjet en bold, hvis det ønskes. Vælg “Tilkøb bold” så kommer der en Chuckit! Max Glow i størrelse small for enden af bidestykket. Hvis du ønsker en anden bold vælges der stadig “Tilkøb bold”, og så købes den ønskede bold i boldsektionen.

Dejlig langt håndtag

  • Samlet længde på ca 120 cm.
  • Båndbredden er 25 mm.
  • Bidestykket er ca 30 cm langt.
  • Kraftig elastik og fleeceforet håndtag.

Jamie’s Toys er belønningslegetøj lavet til aktiv leg mellem hund og ejer. Hvis hunden får mulighed for at gnave i legetøjet vil det gå i stykker. Sørg for at fjerne legetøjet, når I er færdige og kontroller legetøjet regelmæssigt for skader og slitage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Drillesnor”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.