Bette Vitus

DKK189.00

STOR belønning i lille størrelse

Pels, bold og trækkeleg, hvad mere kan en lille hund ønske sig. Her er alle de gode ting ved det gode legetøj, men i en tilpasset størrelse så det fungerer til små hunde og små hundehvalpe. Legetøjet har smalt bidestykke og fin afstand op til håndtaget med elastikstykket hvor trækket er blødt. Det komfortable håndtag med fleece, som er blødt og lækkert for fingerne selv om trækkelegen er heftig.

OBS – Bette Vitus leveres som standard med en Chuckit! Max Glow i størrelse small. Hvis du ønsker en anden bold, skal du vælge muligheden “Tilkøb anden bold”, og så købe den ønskede bold i boldsektionen.

Båndfarve

Bidestykke

Tilkøb anden bold

Hvis du ønsker en anden bold end Chuckit! Glow Small, så tilføj den specifikke bold i din kurv under kategorien >> Tilkøb bolde

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Varenummer (SKU): 662 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lige til din hunds behov

Legetøjet bliver syet efter dine og din hunds ønsker om båndfarve og materiale til bidestykket. Er det pelsen der er det primære, så kan du vælge mellem bison og lam. Hvis pels er for meget af det gode eller bare slet ikke godt nok, så er moppe et super alternativ, blødt og lækkert stof med tekstur som mange hunde elsker. Bette Vitus findes osse i større modeller – Lille Vitus og Vitus Hoppedyr.

OBS – Bette Vitus leveres som standard med en Chuckit! Max Glow i størrelse small. Hvis du ønsker en anden bold, skal du vælge muligheden “Tilkøb anden bold”, og så købe den ønskede bold i boldsektionen.

Handys størrelse til de små

  • Samlet længde på ca. 43 cm.
  • Båndbredden er 15 mm.
  • Bidestykket er ca 10 cm langt.
  • Blød elastik og fleece foret håndtag.

Jamie’s Toys er belønningslegetøj lavet til aktiv leg mellem hund og ejer. Hvis hunden får mulighed for at gnave i legetøjet vil det gå i stykker. Sørg for at fjerne legetøjet, når I er færdige og kontroller legetøjet regelmæssigt for skader og slitage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bette Vitus”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.